Ce este epilarea definitiva cu laser?

Cu totii avem nevoie sa aratam bine, dar de multe ori parul de pe corp este un inconvenient. Ceara sau bicul nu sunt o alternativa prea placuta pentru ca necesita bani si timp. De aceea epilarea definitiva cu laser poate fi cea mai buna alegere. Si totusi, cum functioneaza epilarea definitiva laser? Epilarea definitivita cu laser inseamna eliminarea folicului de par de la nivelul pielii cu ajutorul unei unde laser. Spre deosebire de epilarea clasica (cu ceara) unde parul este smuls din piele, dar foliculul ramane si produce in continuare un nou fir de par, in cazul epilarii laser vorbim despre eliminarea definitiva a folicului de par, astfel incat acesta sa nu mai produca niciodata un alt fir de par.

Spre deosebire de epilarea IPL (lumina pulsata), in cazul epilarii cu laser nu avem contraindicatii. Procedura de epilare cu laser poate fi aplicata oricui fara a fi restrictionati de culoarea pielii pacientului sau de culoarea firului de par.

O alta diferenta intre epilarea cu Laser si restul tipurilor de epilari este aceea ca dupa o sedinta de epilare cu laser nu exista riscul aparitiei foliculitei. Foliculita este o afectiune a firelor de par si este cauzata de obicei de bacterii sau infectii fungice. Aceasta se manifesta sub forma unor mici puncte rosii la nivelul firelor de par sau prin iritatii ale pielii.

Dupa ce am apelat ani de zile la epilare cu ceara care deja devenise un chin pentru pielea mea, am ales sa incerc epilarea definitiva cu laser din clinica aBeauty. Sunt mai mult decat multumita de acest tratament, parul a disparut iar pielea este fina si sanatoasa.

Andreea B. – clienta tratament epilare definitiva laser

Ce procedura sa alegi?

Din prima iti vom spune ca trebuie sa renunti la epilarea cu ceara, crema sau epilatorul. In clinicile aBeauty gasesti cel mai eficient tratament de epilare definitiva cu laser care se gaseste pe piata la ora actuala. Epilarea definitiva laser cu sistemul laser diodă 2.0 este alegerea ideala atunci cand doresti putine drumuri la salon, rezultate mai rapide, o procedura mai confortabila decât IPL, SPL sau alte tipuri de lasere si economie de bani pe termen lung.

Rezultatele sunt cu adevarat incredibile iar beneficiile sunt multiple:

  • Economie de timp și bani pe termen lung
  • Fără iritații, roșeață și mâncărimi
  • Îmbunătățește calitatea pielii
  • Rezultate mai rapide și mai sigure

Principalul avantaj al epilării definitive de la aBeauty consta in oferirea rezultatelor de epilare definitiva mai rapid si mai sigur. Acest lucru este posibil datorita melaninometrului incorporat ce stabileste scorul melanocitelor de la nivel local. Stabilind acest scor, se introduc parametrii optimi pentru realizarea tratamentului. Sa vorbim si despre confort? Aplicatorul laser are un sistem de răcire la 4 grade Celsius ce face procedura de epilare un pic mai plăcută decât alte tipuri de epilare laser.

BM Super Deal

Beauty Magazine iti poate oferi un super deal datorita parteneriatelor excelente cu cele mai bune saloane si clinici de estetica. Completeaza formularul de contact si ne vom stradui sa-ti oferim cel mai bun deal legat de produsele sau serviciile prezentate in acest articol.