Care sunt cauzele aparitiei alopeciei

Ce trebuie sa stii despre alopecie este ca aparitia ei este infuentata de multi factori: genetici, stres, anxietate, alimentatie, etc. Alopecia este o afecțiune ce poate sa afecteze atat barbatii cat si femeile sau copiii. Aceasta poate aparea la orice varsta.

O persoana fara o afectiune a parului pierde zilnic între 50 si 150 de fire de par. Acest lucru este normal si nu inseamna alopecie. Pierderea unui numar mai mare de fire de par trebuie sa dea de gândit.

Cele mai multe cazuri de alopecie sunt ereditare, de aceea caderea parului nu poate fi prevenita in aceste cazuri. Pentru restul situațiilor exista cateva masuri pe care le poti lua:

  • Nu trage de par si nu il traumatiza
  • Adopta un stil de viata sanatos
  • Adopta o dieta echilibrata
  • Consuma alimente bogate in vitamine si oligoelemente
  • Evita medicamentele care au ca efect secundar caderea parului
  • Nu fuma (unele studii indica o asociere intre fumat si chelie la barbati)

Am inceput acest tratament. Mai am 2 sedinte de realizat si rezultatele au inceput deja sa apara. Am cautat un tratament care da rezultate si am facut cea mai buna alegere. Felicitari pentru toate masurile de siguranta implementate.

Valentina A. – clienta tratament cu celule Stem pentru caderea parului

Totusi, la ce tratament poti apela ca sa scapi de caderea parului?

Este o intrebare foarte buna. Pe langa ingrijirea parului pe care o poti face acasa, exista multe tratamente estetice profesionale care te pot ajuta sa scapi de alopecie si sa iti regenereze parul.

In rețea de clinici aBeauty Clinique din țară te putem ajuta cu un tratament cu celule Stem pentru păr și scalp cu tehnologie de nouă generație, fără proceduri invazive, riscante sau care implică potențiale complicații și efecte secundare.

Ce trebuie sa stii despre alopecie este faptul ca aceasta afectiune poate fi tratata cu foarte mare succes cu ajutorul acestor celulelor Stem. Dar oare cum actioneaza ele la nivelul scalpului?

AAPE HAIR (Advanced Adipose – Derived Stem Cell Protein Extracts), este un produs aprobat de profesioniștii din domeniul medical din SUA, Coreea si Japonia, pentru tratarea anumitor afecțiunilor de la nivelul scalpului si ingrijirea părului.

Tratamentul este efectuat cu ajutorul unui dispozitiv cu injectare automata. Astfel, celulele Stem sunt introduse la nivelul scalpului prin microcanalele create de micro-acele utilizate. Fiind un proces natural si non-invaziv de stimulare al refacerii parului, primele rezultate vizibile se vor observa dupa 4 luni. 

BM Super Deal

Beauty Magazine iti poate oferi un super deal datorita parteneriatelor excelente cu cele mai bune saloane si clinici de estetica. Completeaza formularul de contact si ne vom stradui sa-ti oferim cel mai bun deal legat de produsele sau serviciile prezentate in acest articol.