Masaj anticelulitic sau tratament anticelulitic?

Masajele anticelulitice sunt extrem de populare iar femeile de pretutindeni apeleaza la acestea. Totusi acestea pot avea rezultate intarziate fiind nevoie si de un numar mare de sedinte pentru a vedea o diferenta, un masaj iti poate lua mult din timpul tau si poate fi destul de dureros. De aceea intrebarea este: masaj anticelulitic sau tratament anticelulitic?

Noi te sfatuim sa alegi tratamentul, deoarece nu numai ca te va salva de banii cheltuiti in fiecare saptamana, dar si de timp. Totodata rezultatele se pot vedea chiar si din primele doua sedinte, deci acele 40 de minute merita mai mult decat ore de masaj dureros.

Si daca vorbim de durere, un tratament anticelulitic ne poate feri si de aceasta. Desi pentru a reduce celulita este nevoie de ruperea stratului adipos cu o anumita forta cinetica, durerea tot este mult mai suportabila si mai scazuta fata de un tratament anticelulitic care poate lasa chiar si vanatai.

CellFIT mi-a redus celulita vizibil. Pot sa port orice rochie sau chiar pantaloni scurti fara sa imi mai fie rusine de picioarele mele. Il recomand din suflet si prietenelor mele care vor fi mai mult decat bucuroase sa il incerce.

Elena N. – clienta tratament anticelulita

Un tratament anticelulitic pe care noi il recomandam este vestitul CellFit care este catalogat ca cel mai puternic tratament anticelulita neinvaziv care amelioreaza vizibil aspectul neplacut de coaja de portocala. Acesta utilizeaza unde acustice de soc cu o cantitate optima de energie cinetica ce se transfera în septurile fibroase si reduc celulita.

Acest super aparat combina undelor acustice de soc cu radiofrecventa bipolara, vacuum pulsat, role mecanice de drenaj limfatic si infrarosu. Iar partea cea mai buna este ca poate aborda si reduce orice grad de celulita si orice tip de celulita iar tratamentul nu dureaza decat 40 de minute. Beneficiile sunt multiple:

  • Reduce celulita, indiferent de grad
  • Elimina retentia de lichide
  • Stimuleaza productia de colagen
  • Sustine rezultatele dietelor

Deci de ce sa mai pierzi timpul cu masaje anticelulitice cand un singur tratament te poate aduce mai aproape de rezultatul dorit? Masajele sunt foarte bune pentru detensionarea muschilor și pentru propria relaxare si nu spunem ca ele ar trebui evitate, acestea avand multe beneficii. Dar cand vine vorba de tratamente estetice, meriti sa te bucuri de cel mai bun tratament anticelulitic intr-o clinica de estetica respectabila pentru calitate si prestigiu.

BM Super Deal

Beauty Magazine iti poate oferi un super deal datorita parteneriatelor excelente cu cele mai bune saloane si clinici de estetica. Completeaza formularul de contact si ne vom stradui sa-ti oferim cel mai bun deal legat de produsele sau serviciile prezentate in acest articol.