Toxina botulinica sau acid hialuronic? Aceasta este intrebare pe care toata lumea care vrea sa opteze pentru injectari antirid, si-o pune. Totusi de ce sa alegi una si nu cealalta? Cu ce se diferenteaza ele si de ce par similare dar au intrebuintari atat de diferite? Pentru acest lucru trebuie sa aflam mai multe atat despre acidul hialuronic cat si despre toxina botulinica.

1. Acidul Hialuronic

Acidul hialuronic, fiind o polizaharida naturala, reprezinta un element structural important al pielii, fiind prezent in tesuturile subcutanate, conjunctive si sinoviale, precum si in lichidul sinovial, numarandu-se printre putinele substante identice in toate organismele vii.

O injectare cu acid hialuronic in riduri este de obicei aleasa pentru un plus de volum, intinerire si contur facial. Rezultatul final difera in functie de substanta aleasa, dar si in functie de tehnica de injectare a medicului, de cantitatea de acid hialuronic injectata si de dorinta clientului.

Avantajele unei injectari cu acid hialuronic sunt rezultate naturale, hidratarea zonei, rezultatele rapide si absorbtie naturala a substantei.

2. Toxina Botulinica

Toxina botulinica este o proteina produsa de bacteria Clostridium Botulinum. Injectarea cu botox este o procedura comuna la care apeleaza foarte multe femei si barbati, in egala masura. Botoxul nu se injecteaza in buze, contrar a ceea ce se aude prin jur.

Principalul factor prin care actioneaza botoxul este inhibarea transmiterii impulsului nervos asupra musculaturii din regiunea injectata, producand pareza temporara a grupurilor musculare interesate.

Acestea isi pierd temporar capacitatea de contractie, ducand la o relaxare a grupului muscular dar producand si o intindere a tegumentului care va deveni astfel fara cute si riduri. Deci daca vrei sa scapi de riduri, poti oricand sa apelezi la toxina botulinica, dar daca doresti un plus de volum si simetrie, acidul hialuronic e cel care isi va face treaba.

Injectarea ridurilor cu acid hialuronic este precum constructia unei case. Trebuie sa alegi bine de la bun inceput. Si de aceea eu aleg mereu garantia aBeauty.

Corina V. – clienta injectare riduri acid hialuronic

Ce beneficii aduc cele doua substante?

  • Intinerire faciala
  • Estomparea ridurilor
  • Eliminarea liniilor fine
  • Aspect natural al tenului
  • Mai putin disconfort la injectare
  • Efect pe termen lung

BM Super Deal

Beauty Magazine iti poate oferi un super deal datorita parteneriatelor excelente cu cele mai bune saloane si clinici de estetica. Completeaza formularul de contact si ne vom stradui sa-ti oferim cel mai bun deal legat de produsele sau serviciile prezentate in acest articol.