Stim cat de frustrant poate fi atunci cand pierzi zile intregi la sala iar rezultate intarzie sa isi faca simtita prezenta. Sau de multe ori job-ul nu iti permite sa ai mereu timp pentru a face exercitii fizice, dar tu iti doresti acel abdomen tonifiat sau un posterior ferm si ridicat. Dar daca iti spunem ca acum le poti avea pe ambele intr-un timp scurt si cu 0 efort?

Tratamentul de stimulare electromagnetica DualFit

DualFit este tratamentul de tonifiere musculara ce lucreaza muschii prin stimulare electromagnetica. Acest tratament corporal fara efort nu trebuie confundat cu cu electrostimularea, deoarece aceasta implica o stimulare musculara superficiala si efort. DualFit este realizat intr-o clinica de estetica de specialitate in timp ce tratamentele de electrostimulare poate fi realizat acasa sau intr-o sala de fitness iar de obicei, acestea nu dau rezultatele dorite.

Cu DualFit vei obtine intr-o sedinta de 30 de minute tot ce poate oferi mai bun musculatura ta, fara sa pui presiune inutilă pe oase, tendoane si ligamente, lucru care se intampla de cele mai multe ori cand anumite exercitii fizice sunt executate incorect.

Cum functioneaza tratamentul corporal DualFit

Acest tratament corporal fara efort actioneaza muscular la nivel profund, nu la nivel superficial precum alte metode. Curentii electromagnetici tintesc musculatura cu ajutorul unor aplicatori speciali ce actioneaza cu cate 3 programe a cate 5 minute, de doua ori in cadrul unui timp total de 30 de minute. Iar cand spunem 0 efort, noi nu glumim. Tot ce trebuie sa faci este sa stai intinsa, sa te relaxezi si chiar sa inchizi ochii pentru ca aparatul DualFit se ocupa de toate.

Vei simti cum muschii tai lucreaza fara ca tu sa faci miscari fizice, iar avantajul este ca dupa sedinta nu vei suferi de durerile febrei musculare, datorita celor 3 programe de intensitate diferita.

In zona feselor am vazut o imbunatatire clara dupa doar 4 sedinte. Fermitate si un aspect mult mai corect si placut al posteriorului ce ma face sa raman fidela. Un tratatament corporal de tonifiere excelent, mai ales cand nu ai timp sa faci efort. Il recomand din tot sufletul!

Sara D. – clienta tratament tonifiere musculara

Care sunt beneficiile tratamentului DualFit

  • Tonifiere musculara rapida
  • Lipsa presiunii pe oase, ligamente si tendoane
  • Economie de timp
  • Efect de lifting corporal
  • Rezultate rapide si sustenabile
  • Imbunatateste circulatia sangvina
  • Sustine rezultatele dietelor
  • Imbunatateste rezultatele sportului

BM Super Deal

Beauty Magazine iti poate oferi un super deal datorita parteneriatelor excelente cu cele mai bune saloane si clinici de estetica. Completeaza formularul de contact si ne vom stradui sa-ti oferim cel mai bun deal legat de produsele sau serviciile prezentate in acest articol.