Vara poate fi cea mai frumoasa perioada!

Vara este anotimpul in care ne simtim liberi pentru ca vine perioada concediilor, a zilelor lungi si a petrecerii timpului in aer liber pana la ore tarzii.

Insa vara este de asemenea un anotimp in care centrele de beauty sunt pline de programari si de clienti.

Majoritatea clientilor doresc fie sa isi puna la punct corpul cu tratamente si terapii inainte de concediu, fie sa reduca din kilogramele in plus adunate in timpul concediului binemeritat.

Iata cele mai cautate trei proceduri:

  • Masajele anticelulitice
  • Slabirea prin criolipoliza
  • Tratamentele de butt lifting

Anul acesta am descoperit tratamentul de lifting al posteriorului, care pur si simplu m-a facut sa am mai multa incredere in mine atunci cand paseam pe plaja. Acesta stimuleaza muschii fesieri atat de tare incat efectul de lifting se instaleaza dupa cateva sedinte.

Mihaela G. – clienta tratament tonifiere musculara

Cum functioneaza aceste terapii

Daca toata lumea stie ce presupune un masaj anticelulitic, poate despre procedurile de criolipoliza sau tonifiere musculara prin stimulare electromagnetica merita sa povestim un pic. Criolipoliza este o procedura ce ingheata controlat si in siguranta tesutul adipos localizat cu scopul ca organismul sa elimine acizii grasi prin sistemul limfatic. Pentru a avea rezultate optime, este recomandata o procedura de criolipoliza de -8 sau chiar -11 grade Celsius.

DualFit este denumirea tratamentului de tonifiere musculara prin stimulare electromagnetica. Acesta nu trebuie confundat cu electrostimularea, deoarece diferenta de putere este fundamentala.

De exemplu, daca un tratament de electrostimulare poate fi realizat si acasa sau intr-o sala de fitness, un tratament DualFit trebuie realizat intr-o clinica de estetica de specialitate.

Cele mai iubite tratamente si terapii corporale vara-2

Atunci cand cauti tratamente si terapii corporale de vara este bine sa alegi niste proceduri neinvazive care iti ofera rezultate rapide. Obiectivul tau este sa poti face terapia corporala rapid astfel incat sa te intorci fara probleme la stilul tau de viata, fara sa fie necesare perioade de recuperare sau prea multe restrictii de expunere la soare.

BM Super Deal

Beauty Magazine iti poate oferi un super deal datorita parteneriatelor excelente cu cele mai bune saloane si clinici de estetica. Completeaza formularul de contact si ne vom stradui sa-ti oferim cel mai bun deal legat de produsele sau serviciile prezentate in acest articol.