Ce sunt celulele stem si ce beneficii aduc

Celulele stem sunt prezente in corpul uman ce au abilitatea de a se regenera prin diviziune celulară mitotica si se pot diferentia intr-o varietate de celule cu functii diferite. Dar cum pot fi ele folosite in tratamentele faciale? Tratamentele faciale folosesc abilitatea unica a celulelor Stem de a trimite mesaje catre alte celule cu ajutor unor molecule mesager.

Aceasta abilitate le permite celulelor Stem adulte sa reactioneze rapid la schimbarile din mediul lor inconjurator, devenind astfel un fel de analist si manager al organismului uman.

Acum ca stim ce sunt celulele stem si de ce sunt atat de cautate tratamentele cu celule stem, este important sa avem idee si ce beneficii pot aduce. Acestea sunt multiple și pot oferi rezultate foarte bune la orice vârstă și pe orice tip de piele:

  • Vindeca pielea
  • Intinereste
  • Reduce pigmentatiile
  • Este un puternic antioxidant
  • Activeaza productia de colagen
  • Lupta cu radicalii liberi

Am citit despre celule stem, mai ales despre celulele stem vegetale și am văzut creme cu celule stem. Tratamentul ăsta e cu totul altceva. Recomand din inimă.

Mirela G. – clienta tratament celule Stem

Ce tratament cu celule stem se gaseste in clinicile aBeauty

Tratamentul facial cu celule Stem AAPE Skin aplicat in clinicile aBeauty cu protocolul SkinTera este cel mai bun tratament facial neinvaziv existent pe piata. De ce spunem asta? Pentru ca fata de alte tratamente similare, avantajul principal al tratamentelor cu celule Stem din clinicile aBeauty costa in calitatea substantelor premium AAPE Skin, dar si în modul unic de aplicare asistata in jonctiune dermala ce nu se mai regaseste nicaieri momentan.

Acest lucru înseamna atat rezultate mai bune, cat si rezultate mai ample ce dureaza, se potenteaza si activeaza mult mai mult in piele comparativ cu orice alt tratament facial cu celule Stem sau produs de beauty cu celule Stem de pe piata.

Deci calitatea celulelor Stem nu numai ca au o importanta majora, dar si rezultatele obtinute pot varia.

În concluzie, tratamentele cu celule Stem sunt foarte cautate pentru eficacitatea acestuia și pentru rezultatele rapide ce le ofera. Daca ai un ten ce a suferit leziuni, celulele Stem au capacitatea de a regenera si trata pielea. Daca ridurile si-au facut aparitia, tratamentele cu celulele Stem le poate estompa si poate elimina liniile fine si pe cele de expresie. Sunt foarte multe avantaje de care te poti bucura atunci cand optezi pentru un tratament cu celule Stem. Trebuie doar sa incerci!

BM Super Deal

Beauty Magazine iti poate oferi un super deal datorita parteneriatelor excelente cu cele mai bune saloane si clinici de estetica. Completeaza formularul de contact si ne vom stradui sa-ti oferim cel mai bun deal legat de produsele sau serviciile prezentate in acest articol